© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hatay’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verildi

HATAY (AA) Hatay Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon verildi.

Vali Doğan, Hatay Valiliği bahçesinde düzenlenen resepsiyonda davetlileri karşıladı.

Programda konuşan Vali Doğan, ağustos ayının Türk milletinin zaferler ayı olduğunu söyledi.

Tarihe bakıldığında çok büyük zaferlere imza atmış bir milletin evlatları olduklarını ifade eden Doğan, "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yokluk döneminde bu milleti tekrar şaha kaldırabilmek, ülkeyi tekrar işgalden kurtarabilmek, genç bir cumhuriyeti inşa edebilmek adına büyük bir gayret göstermişler, fedakarlık yapmışlar ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurarak da bu başarıyı şahlandırmışlar. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını tüm şehitlerimizi yad ediyoruz. Mekanları cennet olsun." dedi.

Vali Doğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet payidar kılmak ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakabilmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Geleceğin geçmişten daha güçlü olacağına inandıklarını belirten Doğan, "Türkiye geçmişten daha güçlü bir Türkiye olarak ileriye bakacak, evlatlarımız daha standartları yüksek bir hayat sürecekler. Türkiye bölgesinde güçlü bir devlet, saygın bir millet olarak da yoluna devam edecektir." diye konuştu.

Vali Doğan, programda davetlilerle ilgilenerek onlarla sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER