© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hatay’da ”3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri düzenlendi

HATAY (AA) Hatay'ın Samandağ ve Reyhanlı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinler gerçekleştirildi.

Samandağ Alil ve Acizleri Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedia Can, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Dernek Başkanı Can, burada yaptığı açıklamada engellilerin sadece 3 Aralık'ta değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi.

Törene, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Samandağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uzay Fırıncı ve dernek üyeleri katıldı.

Reyhanlı ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla Yahya Basık Rehabilitasyon Merkezi ve Mavi Köşk Anaokulu öğrencileri "Engelsiz Dünya İçin El Ele" adlı etkinlikte bir araya geldi.

Öğrenciler etkinlikte öğretmenleriyle birlikte kek yaptı, yüz boyama oyunuyla eğlenceli vakit geçirdi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER