Halk Eğitim Müdürü AKOĞLU VATANDAŞLA İÇİÇE
GÜNDEMGöksun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal AKOĞLU, uzak yakın mahalle ayrımı demeden halkın isteklerini öğrenmek adına yolları aşındırıyor.
2018-2019 eğitim öğretim yılı kurs startını, ilçemize en uzak mahalle olan Ericek’ te başlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Korkmaz mahallesinde de kurs açmak için vatandaşları dinledi.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal AKOĞLU yapmış olduğu açıklamada : “ Göksun Halk Eğitimi Merkezi olarak, kurum binamıza gelemeyecek olan vatandaşlarımızla iletişimde olmak ve onların isteklerini, arzularını dinlemek, yerinde bilgi almak için vatandaşlarımızla birlikteyiz. İlçemiz 52 mahalleden oluşan bir yerleşim alanında ve uzak olan yerleri kurs açmak için tercih ediyoruz. Ve bunun için de kurumda oturmaktan ziyade vatandaşın ayağına giderek, hangi alanda kurs açabileceklerimizi söylüyor ve istekleri doğrultusunda da kurslarımızın açılmasını hızlandırıyoruz. Yaklaşık bir ay önce Ericek mahallemizdeydik. Ericekli bayan arkadaşlarımızı dinledik ve şuan Ericek mahallemize iki tane kurs açtık. Ericek’li bayan arkadaşlarımız mutlu, biz de mutluyuz. Bugün ise müdür yardımcım İsmail Bey ile birlikte yine ulaşımı eğitmen açısından zor olan Korkmaz mahallesindeyiz. Yarın Taşoluk’ta olacağız. Sonraki günler Değirmendere, Çağlayan, Bozhüyük ve böyle devam edecek. Korkmaz mahallemizde de uzun yıllar kurs açılmamış. Vatandaşlarımızla görüştük. Köy muhtarımızla görüştük. Dinledik onları. Onların gözlerindeki mutluluğa erişmek bizim öncelikli amaçlarımızdan. Ve haftaya Pazartesi günü de Korkmaz mahallemizde uzun soluklu bir kurs açacağız. Bakın, buradan şimdiden de söylüyorum. Kurs bitiminde de, Ramazan öncesi gibi, Korkmaz mahallemizde açmış olduğumuz kursumuzun meyvelerini ilçe merkezinde sergileyeceğiz. Biz, mutluyuz. Kursiyerlerimizin gözlerine baktığımızda, onlarında mutluluğu görüyoruz. Durmayacağız, yılmadan vatandaşlarımıza hizmet etmek noktasında yorulmadan çalışacağız.” dedi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.