© Haber Hanesi 2014 - 2025

HALK OZANINA BAŞKAN AYDIN'DAN ZİYARET

HALK OZANINA BAŞKAN AYDIN'DAN ZİYARET

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın bugünkü temasları kapsamında ilimizin sevilen simalarından Âşık İsmeti mahlaslı halk ozanı Abdülkadir Namlı’yı Cumhuriyet Üniversitesi'nde kaldığı hastanede ziyaret etti. Başkan Aydın burada Âşık İsmeti ile bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Aydın’ın diğer durağı ise, Numune Hastanesi’nde tedavi gören Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer oldu. Başkan Aydın, Mermer’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, Mermer ve yakınlarıyla bir süre sohbet etti. Numune Hastanesi Başhekimi Mahmut Aluç’u da ziyaret eden Başkan Aydın, burada Aluç ile görüş alışverişinde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi alarak, Aluç’a görevinde başarılar diledi. Hastane ziyaretlerinin ardından Başkan Aydın, Sivas Belediyesi ile birçok projede iş birliği içerisinde çalışan Çamlıbel Elektrik Anonim Şirketi’ni ziyaret etti. Bölge Müdürü Ahmet Sait Akboğa ile çalışmalar hakkında sohbet ederek, kurumun yeni yatırım programları hakkında bilgi aldı. Başkan Aydın’ın son ziyareti ilimizin sevilen iş adamlarından olan Şefik Sümbüloğlu’na oldu. Başkan Aydın Sümbüloğlu ile bir süre sohbet etti.  

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER