© Haber Hanesi 2014 - 2025

HAFTASONUNDAKİ TRAFİK KAZALARINDA AĞIR BİLANÇO – 7 ÖLÜ 8 YARALI

HAFTASONUNDAKİ TRAFİK KAZALARINDA AĞIR BİLANÇO – 7 ÖLÜ 8 YARALI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 28-29-30 Temmuz tarihlerinde müdahale edilen trafik kazalarında 7 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 3’ü ağır olmak üzere 30’dan fazla vatandaşımızın ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını açıkladı. Konu ile ilgili olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “28 Temmuz’da, saat 14.30 sıralarında,  Elbistan-Afşin karayolu Çolhan mevkiinde Doğanköy Mahallesi yol ayrımında 06 V 3795 plakalı aracın ana yola girmek istediği sırada, 40 LE 743 plakalı araçla çarpışması sonucunda Yusuf Güzel, Ayşe Güzel, Celal Küçük ve Mustafa Erdoğan hayatını kaybetti, Bekir Küçük, Murat Gözübüyük ve Sultan Gözübüyük ise yaralı olarak kurtarıldı. 30 Temmuz Pazar günü, saat 09.30 sıralarında Kahramanmaraş-Göksun karayolu üzerindeki tünelde, 46 F 5920 plakalı araçla 46 DE 404 plakalı aracın hatalı sollama sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek savrulması sonucu arkadan gelen 46 E 3184 plakalı araçla çarpıştı. Kazada 46 E 3184 plakalı aracın şoförü Muharrem Dedeler vefat etti, 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Aynı gün sabah saatlerinde ise Kahramanmaraş-Türkoğlu karayolu Şerefoğlu Mahallesi girişindeki hemzemin geçitte 46 F 6123 plakalı aracın trenle çarpışması sonucu araçta bulunan Nimet Çevik ve Esma Su Çevik hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Büyükşehir İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, kazaların aşırı hızdan ziyade dikkatsizlikten kaynaklandığı belirtildi.  

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER