© Haber Hanesi 2014 - 2025

GÜNCELLEME Antalya’da kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu için başlatılan arama çalışmaları sürüyor

Anne Zübeyde Keskin: ”Hiçbir yere gitmezdi. Kanallarda yok, kuyularda yok. Kaçırılmıştır herhalde, bilmiyorum” Babaanne Fatma Keskin: ”Çocuğumuzu istiyoruz, her yere baktık” KAYIP ÇOCUĞUN YAKINLARININ AÇIKLAMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

ANTALYA (AA) Antalya'nın Serik ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki Ecrin'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Çocuğun bölgedeki dereye düşmüş olma ihtimaline karşı, dalgıçlar burada çalışmalarına yeniden başladı. Ecrin'in gitmiş olabileceği her yerde çalışma yürütülüyor.

Arama kurtarma ekipleri derede pembe renkli bir terlik buldu. Küçük kızın ablasına ait terliği giymiş olabileceği düşünülüyor.

Küçük kızın kaybolmuş olabileceği derenin önü kesilerek, su seviyesi düşürüldü. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri, sabah saatlerinde başladığı arama çalışmasına ara verdi.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve hassas burunlu köpekler bölgede arama çalışmasına başladı.

Kayıp kızın annesi Zübeyde Keskin, gazetecilere, bir aydır çocuğunun yanında hastanede olduğunu, eve geldiğinde ise kızının kayıp haberini aldığını söyledi.

Kızının bir an önce bulunmasını istediğini belirten Keskin, "Hiçbir yere gitmezdi. Kanallarda yok, kuyularda yok. Kaçırılmıştır herhalde, bilmiyorum." dedi.

"Çocuğumuzu istiyoruz, her yere baktık"

Babaanne Fatma Keskin ise Ecrin'i kime sorduysa görmediklerini ifade edince çok korktuğunu anlatan Keskin, şunları kaydetti:

"O anda kaynamış su başımıza döküldü. Çocuğumuzu istiyoruz, her yere baktık. Kanalın içine dedesi de girdi. Çocuğumuzu getirin ne olur. Ben de kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Kız yanımdan gitti, bir anda kayboldu. Kızım yolu bile geçmezdi." diye konuştu.

Baba Ferhat Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, umutla bekleyişlerinin sürdüğünü belirterek, "Her yere baktık. Nereye gitti, bilmiyorum. Hiçbir iz yok. Bir şüphe yok." ifadesini kullandı.

Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde yaşayan ve bölgedeki seralarda uzun yıllar işçi olarak çalışan Ferhat ve Zübeyde Keskin çifti, engelli çocuklarının tedavisi için evden ayrılınca 2 yaşındaki Ecrin'i dün, babaannesine emanet etmişti.

Babaanne Fatma Keskin ise bir iş için kısa süre ayrıldığı eve döndüğünde Ecrin'i göremeyince komşulardan yardım istemiş, ardından durum polise bildirilmişti.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER