© Haber Hanesi 2014 - 2025

Gri Koç Yeniden Afşin’e Geliyor

Gri Koç Yeniden Afşin’e Geliyor

Afşin Belediyesi tarafından, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrenciler için düzenlenecek motivasyon seminerine katılacak Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, bir kez daha Afşinli öğrencileri seminere davet etti. 15 Aralık Cuma günü Afşin’e gelen öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu bir kez daha Afşinli öğrenciler için YKS sınavı öncesi ‘Geç Kalmadan Harekete Geç’ adlı motivasyon semineri düzenleyecek. Saat 18.00-19.00’da Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda öğrencilerle buluşacak öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu YKS sınavı öncesi öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, mücadele gücü hakkında eğitim verecek. Düzenlenecek seminer için YouTube, Facebook ve instagram gibi kendi sosyal medya hesaplarından Afşinli öğrencilere çağrıda bulunan Müftüoğlu, “ Herkese merhabalar. Kahramanmaraş Afşin için bir kez daha yanınıza geliyoruz. Önceki solunu hatırlıyorsunuz değil mi? Koca bir salonu tıklım tıklım doldurdunuz ve harika bir seminer düzenlemiştik. Şimdi sırada ‘Geç Kalmadan Harekete Geç’ semineri için geliyoruz. Malum durumu biliyorsunuz. Sınava ne kadar kaldı? 4 buçuk 5 ay bile diyemiyoruz. O zaman Afşin’de harika bir seminerle geç kalamadan nasıl harekete geçeriz hepsini detaylı bir şekilde konuşacağız. Kendinize çok çok iyi bakın Afşin’de görüşmek dileğiyle. “dedi. Afşin Belediyesi önünden seminer alanına ulaşım için, ücretsiz araçlar kaldırılacağını belirten Afşin Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yetkililer, 9 Şubat Cuma günü saat 18.00-19.00’da Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’na bütün üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi. Stant ve İmza Etkinliği ise 16.45-17.45 arasında olacak.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER