© Haber Hanesi 2014 - 2025

Göksun Belediyesi’nin Kırtasiye Yardımı Devam Ediyor

Göksun Belediyesi’nin Kırtasiye Yardımı Devam Ediyor

Başkan Aydın, “İlimde, bilimde ve teknolojide ne kadar ileri olursanız dünyada da o kadar söz hakkınız olur.” Göksun Belediyesi ilk kez 2015-2016 eğitim öğretim yılında başlattığı kırtasiye yardımı projesi devam ediyor. Proje kapsamında ilçe genelindeki 29 ilkokulda eğitim-öğretime yeni başlayan 900 öğrenciye hoş geldin hediyesi olarak temel kırtasiye malzemesi veriliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçe merkezindeki Cumhuriyet, İstiklal, Atatürk ve 15 Temmuz Şehitler İlkokulu ile Çağlayan, Taşoluk, Fındıklıkoyak ve Değirmendere Mahallerindeki İlkokulları ziyaret ederek birinci sınıf öğrencilerinin ihtiyacına göre hazırlanan hediye çantalarını öğrencilerine dağıttı.   Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Aydın, Atatürk İlkokulunda yaptığı açıklamada, “Biz artık dünya ile yarışıyoruz. Dünya ile yarışmanın en önemli etkenlerinden biri de eğitim alanında donanımlı bir millet olmaktan geçiyor. İlimde, bilimde ve teknolojide ne kadar ileri olursanız dünyada da o kadar söz hakkınız oluyor” dedi. Günümüz dünya şartlarında güçlü bir Türkiye’nin daha ileri taşınabilmesi için eğitimin büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:   “Bir ülkenin var oluşunun en önemli etkenlerinden birisinin eğitim olduğunu biliyoruz. İnşallah bu yavrularımız en iyi şartlarda, en iyi şekilde eğitilerek ülkesine, milletine ve vatanına hayırlı evlatlar olarak katkı sağlayacak insanlar olarak yetiştirileceklerdir. Bizim gayemiz, tüm kurumlar olarak yerel yönetimden genel yönetime, milli eğitimden sağlığa her alanda, vatanın, milletini, memleketini ve bayrağını seven insanlar yetiştirmek. Artık dünya ile yarışıyoruz. Dünya ile yarışmanın en önemli etkenlerinden bir ise eğitim alanında donanımlı bir millet olmaktan geçiyor. İlimde, bilimde, teknolojide ne kadar ileri olursanız dünyada da o kadar söz hakkınız daha fazla oluyor. Bunu hep beraber görüyoruz. Bugün ki dünya şartlarında güçlü bir Türkiye’nin daha ileri taşınabilmesi için eğitimin çok büyük önem arz ettiğini hepimiz görüyoruz.”   Başta milli eğitim müdürlüğü olmak üzere tüm okul müdürlüklerinin ve tüm eğitim camiasının bu bilince sahip olduğuna inandığını belirten Başkan Aydın, “Öncelikle okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Çok büyük görev üstlendiklerini her zaman söylüyoruz. Geleceğimizi onlara emanet etmişiz. Gelecekte daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye’yi hep beraber görür hep beraber yaşarız inşallah” şeklinde konuştu.   Aldıkları hediye ile mutlulukları yüzlerine yansıyan minik öğrenciler, Başkan Aydın’a teşekkür ederek sevgilerini gösterdiler.

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER