Göksun Belediyesi'nden KAMUOYU AÇIKLAMASI
GÜNDEMGöksun belediyesi son günlerde sosyal medya sitelerinden yapılan algı operasyonuna yanıt verdi.
Göksun Belediyesi'nden yapılan açıklamada
" Sosyal paylaşım sitelerinde 15 Şubat 2019 tarihinde Türk Bayrağı ile Belediyemize ait kurumsal bayrağın birlikte yer aldığı süsleme bayraklarının yerde çekilmiş fotoğraflarının servis edilerek Belediyemize yönelik algı oluşturulmaya çalışıldığını üzülerek müşahede ettik.
Öncelikle namusumuz olan Milli Bayrağımız ile bize emanet edilen kurumumuza ait bayrağın yerlerde gezmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Bunu yapan kişi veya kişilerin tespit edilmesi ve gerekli işlemlerin yapılması için gerekli inceleme çalışmaları başlatılmıştır.
Söz konusu görüntüler incelenğinde, öncelikle fotoğrafların farklı zaman ve mevsimde, özellikle bir adet Türk Bayrağı ile Belediye logolu kurumsal bayrağın net olarak görülecek şekilde açılarak çekildiği açıkça görülmektedir.
Ayrıca fotoğrafların çekildiği mevsim herhangi bir etkinliğin ve süslemenin yapılmadığı, bayrakların yer aldığı deponun kullanılmadığı kış mevsimi olduğu görülmektedir.
Söz konusu süsleme bayrakları, "15 Temmuz Hain Darbe Girişimi" sonrasındaki "Demokrasi Nöbetleri" sırasında kullanılmış olup, Belediyemiz tarafından 2016 yılının ikinci yarısı ile 2017 ve 2018 yıllarında düzenlenen etkinliklerde, Türk Bayrağının yanı sıra beyaz zemin üzerine renkli logo ile turkuaz zemin üzerine beyaz logolu kurumsal süsleme bayrakları kullanılmıştır.
Söz konusu paylaşımların, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediyemiz ile Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın'a karşı siyasi ve ahlaki hiç bir izahla bağdaşmayan algı oluşturmak için planlı olarak yapıldığı düşünülmektedir.
Bu algıların, her ferdi ile bayrağı ve vatanı için gözünü kırpmadan canını vermeye hazır olan bir şehrin feraset sahibi mensuplarına karşı tutmadığı ve tutmayacağı bilinmelidir.
Bunu yapan kişi veya kişilerin tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz." denildi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.