© Haber Hanesi 2014 - 2025

GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Bölgenin en büyük gençlik merkezlerinden birini hizmete açan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlik merkezinde açılan kursları ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal etti.

Başkan Okay, geleceğe yönelik en önemli yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yaklaşık 3 ay önce hizmete sunduğu Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde şimdilik 6 branşta kursların başarılı bir şekilde devam ettiği bildirildi. Özellikle Matematik, İngilizce, Resim, Müzik ve Spor branşlarına gençler yoğun ilgi gösterirken, toplamda 700 öğrencinin bu kurslardan faydalandığı dile getirildi.

Hafta sonu gerçekleştirilen kursları ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geleceğin teminatı olan gençlerin her türlü hizmeti hak ettiğini ifade etti.

Göreve geldiği günden bu yana eğitime ve özellikle gençlere yönelik çok önemli yatırımlar yaptıklarını hatırlatan Başkan Okay, ziyareti sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

   
“Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlere yönelik önemli çalışmalara imza attık. Gerek spor tesisleri gerekse de eğitim alanlarına çok büyük önem verdik. Geleceğe yönelik planladığımız tüm yatırımlarımızda gençlerimizi ayrı bir önem gösterdik. Bu nedenle Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en büyük gençlik merkezini tamamlayarak hizmete açtık. Şuanda bu tesisimizde kış ayları olmasına rağmen yaklaşık 700 gencimiz çeşitli kurslara katılmaktalar. Özellikle Namık Kemal, Yavuz Selim, Dulkadiroğlu, Kanuni ve Yahya Kemal mahallelerimizden bu tesislerimize ciddi bir katılım var. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu bölgelerimiz eğitim anlamında istediği konuma gelmek için yoğun bir gayret gösteriyor. Bu bölgeye kazandırmış olduğumuz gençlik merkezi bu talebe çok büyük bir katkı sağlayacak. Ben öğrencilerimizin burada edindikleri deneyim ve tecrübeyle hayatlarında daha da başarılı olmalarını diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER