© Haber Hanesi 2014 - 2025

GAZİ LİSESİ KAVŞAĞI’NA ALTGEÇİT GELİYOR...

GAZİ LİSESİ KAVŞAĞI’NA ALTGEÇİT GELİYOR...

Şehir trafiğini rahatlatmak adına birbiri ardına önemli projeleri hayata geçiren Başkan Sami Aydın yönetimindeki Sivas Belediyesi, Gazi Lisesi Kavşağı’nda yürütmüş olduğu altgeçit çalışmasına devam ediyor.   İlki Halfelik Kavşağı’nda yapılan altgeçit çalışması şehirde ikinci olarak Gazi Lisesi Kavşağı’nda yapılıyor. Bu projeyle eş zamanlı olarak yürütülen Yukarı Tekke Kavşağı altgeçit projesi de şehirdeki üçüncü altgeçit olacak. Yapılan tünel, köprü, kavşak ve altgeçitlerle birlikte şehirdeki trafik yoğunluğu azalmış olacak.   Bu anlamda hummalı bir şekilde çalışmaların devam ettiği Gazi Lisesi Kavşağı’nda; Esentepe mevkiinden gelen araçlar kavşak trafiğine takılmadan alttan Kümbet mevkiine direkt geçecek. Zübeyde Hanım Caddesi ile Buhara Caddesi altgeçitle birbirine bağlanacak. Kavşağın üstünde ise yine dört yoldan trafiğin akışı birbirine bağlanırken sıkışıklığın önüne geçilmiş olacak.   Fore kazıkların çakıldığı kavşakta kazı alanında kalan yaklaşık 750 metre uzunluğundaki içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının deplasesi yapılırken, hatların yer değiştirme işlemleri tamamlandıktan sonra kazı işlemine hız verilecek.

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER