Finike’deki mendireklerde iyileştirme yapılıyor
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Finike'nin Hasyurt Mahallesi'ndeki 4 mendireğin iyileştirme çalışmalarına başlandı.
Sahil bandında yaklaşık 10 yıl önce dalgaları kesmesi için yapılan mendireklerle ilgili dolgu çalışmaları başlatıldı.
Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, yaptığı açıklamada, göreve ilk geldiğinde Antalya Milletvekili Atay Uslu ile sahilde incelemelerde bulunduklarını belirtti.
Hasyurt Sahili'nin durumunun çok kötü olduğunu gördüklerini kaydeden Çelik, "Kıyı erozyonu çok büyüktü. Kumluca ve Finike yolunun tehdit ediyordu. DLH ile yapılan görüşmeler neticesinde, kıyı erozyonunu önlenebilmesi için mevcut 4 mendireğin iyileştirilmesi kararı alındı. Şu anda dolgu işlemlerine başladı." dedi.
Çelik, mendireklerin iyileştirilmesi halinde kıyı erozyonunun önlenmiş olacağını ve sahilin daha da iyi görünüme kavuşacağını vurguladı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.