DULKADİROĞLU’NDAN YOL AÇMA ÇALIŞMASI
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediyesi, yeni kurulan sanayi sitesinde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Sanayi sitesine yeni yollar kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi, çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Selim Mahallesinde kurulan yeni sanayi sitesinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Sanayi sitesine 20 metre genişliğinde yollar kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi, sanayi sitesinin faaliyete geçmeden tüm bu alt yapı çalışmalarının hazır olacağını bildirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçesinin sanayi bölgesi olduğunu hatırlattı. Bu sanayi bölgelerinin ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktaran Başkan Okay, özellikle Küçük Oto Sanayi Sitesinin büyütülmesi için başlatılan çalışmayı hatırlattı. Bu çalışmalar neticesinde Dulkadiroğlu Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını dile getiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemizde bulunan ve istihdam kaynaklarımız olan sanayilerimizin gelişmesi adına üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bu kapsamda oluşturulan yeni sanayi bölgesiyle alakalı bizler de alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Bu sanayi bölgemizin yol konusundaki ihtiyaçlarını gidermek amacıyla ekiplerimizi görevlendirdik ve uzun süredir sanayi bölgesinde çalışmaktadır. Bahar aylarının gelmesiyle bu çalışmaları hızlandırdığımız belirtmek istiyorum. Yavuz Selim Mahallemizde bulunan sanayi sitemizde 20 metrelik yollar açılarak asfalta hazır hale getiriliyor. Ben bu çalışmalarından dolayı ekiplerimize başarılar diliyorum ve bu yöndeki çalışmalarımızın devam edeceğini bildirmek istiyorum.”
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.