© Haber Hanesi 2014 - 2025

DULKADİROĞLU’NDAN BİR TESİSTE KAPIÇAM’A

Mahallelerini sosyal tesislerle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bir tesis de Kapıçam mahallesine kazandırdı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da katıldığı açılış töreni dualarla yapıldı.

Sosyal yatırımlarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, Kapıçam Mahallesine çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırdı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da katıldığı açılış programı ile hizmete sunulan sosyal tesisin Kapıçam ve bölgesine hitap edeceği bildirildi.
Programın açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, göreve geldiği günden bu yana ilçesinin her türlü ihtiyacını tespit ederek bir bir hayata geçirdiklerini söyledi. Önceliklerinin alt yapı olduğunu dile getiren Başkan Okay, alt yapı çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak sosyal yatırımlar için temel oluşturduklarını anlattı.
Son yıllarda ise sosyal yatırımlar konusunda ilçesinin şahlandığını aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan sosyal tesis ihtiyacını giderme adına önemli çalışmalar imza attık. Bir çok mahallemizde buna benzer çok amaçlı sosyal tesis yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz sosyal tesisimiz Kapıçam mahallemize ve bölgesine hizmet verecek. Bu alanı vatandaşlarımız ihtiyaçlarına göre kullanacaklar. Ayrıca bu alanımız öğrencilerimiz için etüt ve kurs merkezi olarak da hizmet verecek. Ben bugün bu anlamlı açılışımıza teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum.”
BU TESİSLER AK BELEDİYECİLİĞİN BİR YANSIMASIDIR
Başkan Okay’ın ardından bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti döneminde belediyecilik hizmetlerinde gelinen noktayı anlattı. Millete hizmet konusunda Ak Belediyeciliğin özel bir yerde olduğunu kaydeden Ünal, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu aziz millete hizmet yolunda her türlü fedakarlığı gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Gece gündüz demeden bugün gelinen noktadan daha da ileriye gitmek amacıyla çalışmayı sürdüreceğiz. Yerel seçimlerle birlikte ülkemizi ve milletimizi yeni bir süreç bekliyor. Bizler için hizmet olan bu süreçte bu aziz millet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel tesisimiz de Ak Belediyeciliğin bir yansımasıdır. Ben emeği geçenlere ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”
Kapıçam sosyal tesisin açılışına, 54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Ayşe Cesur, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Bayram Öz, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER