© Haber Hanesi 2014 - 2025

DULKADİROĞLU'NUN TEMİZLİK ORDUSU KURBAN BAYRAMINDA İŞ BAŞINDA

DULKADİROĞLU'NUN TEMİZLİK ORDUSU KURBAN BAYRAMINDA İŞ BAŞINDA

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurban bayramı boyunca temizlik ekiplerinin 24 saat görevinin başında olduğunu söyledi. Başkan Okay, 315 temizlik personeli ve 33 temizlik aracının bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade etti. Kurban bayramı nedeniyle Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin tertemiz bir bayram geçirmesi yönünde özel olarak görevlendirildiğini anlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bayram boyunca ekiplerin 24 saat görev yapacağını kaydetti. Kurban bayramına yakışır şekilde bir ibadet gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Okay, bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün özel olarak görevlendirildiğini vurguladı. 315 temizlik personelinin kurban bayramı boyunca görevi başında olduğunu aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmesi için çeşitli tedbirler aldık. Bu tedbirlerin başında temizlik konusu geliyor. Kurban ibadetimizi kusursuz bir şekilde yerine getirmemiz için temizliğin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda kurban bayramına hazırlık aşaması için ekiplerimiz boş alanları dahi temizlediler. Şuanda ekiplerimiz yoğun mesailerini sürdürmektedirler. Yine bayram boyunca ekiplerimiz çalışacak ve kirlenen alanlarda gerekli tedbirleri alacaklar. Bu kapsamda vatandaşlarımızın da duyarlı olması ve ekiplerimize yardımcı olmalarını diliyorum. İbadetimizi gerçekleştirirken çevremizi temiz tutalım ve bizim olana sahip çıkalım." DULKADİROĞLU'NDAN 110 BİN ADET ÇÖP VE ET POŞETİ Dulkadiroğlu Belediyesi olarak temizlik tedbirlerinin yanı sıra vatandaşlara 110 bin adet çöp ve et poşeti dağıtacaklarını anlatan Başkan Okay, bunun yanı sıra kesim önlüğü ve deri toplama torbası hediye edeceklerini söyledi. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Kurban bayramında vatandaşımızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan çöp ve et poşeti ihtiyacını büyük ölçüde biz temin ediyoruz. Ekiplerimiz kurban bayramında kurban kesim noktalarında ve bayram namazı sonrasında toplamda 110 bin adet çöp ve et poşetini vatandaşlarımıza dağıtacaklar. Ayrıca kesim önlüğü ve deri poşetini de vatandaşlarımıza ulaştıracağız."

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER