DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİME HIZ VERDİ
GÜNDEMCumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı sonrasında Belediye Başkanı Necati Okay’ın görevlendirmesiyle harekete geçen zabıta ekipleri, fırsatçılara geçit vermiyor.
Özellikle doları bahane ederek haksız fiyat artışına giden iş yerleri konusunda çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, fırsatçılık yaptığı tespit edilen iş yerlerine cezai işlem uygulandığını bildirdi. Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimlerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, fırsatçılara taviz verilmeyeceğini söyledi. Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Zabıta ekiplerimizin denetleme işlemlerine hız vermesini istedik. Şuanda ekiplerimiz sahada hem ihbarları değerlendiriyor hem de rutin denetlemeler yapıyor. Burada amacımız etiket üzerinden vatandaşın cebini yakmak isteyen esnafa yöneliktir. Doları bahane ederek fırsatçılık peşinde olan hiçbir esnafa geçit verilmeyecektir. Denetimlerimiz bundan sonraki süreçte de artarak devam edecektir. Bu konuda vatandaşımızın daha duyarlı olması ve Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi gördükleri olumsuzlukları bizlere şikayet etmesini istiyoruz.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.