© Haber Hanesi 2014 - 2025

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonla görüştüğü afetzede kadın yaşadıklarını anlattı

75 yaşındaki Zülfiye Ceylan: ”Sel sularıyla seralardaki pislikler ve tomruklar da gelmeye başladı. Köprü tıkandı ve sular taşmaya başladı. Çok korktum” ”Yalnız olmadığımızı ve devletin desteğinin arkamızda olduğunu hissettim. Vatanımıza, milletimize, yeni nesillere her zaman dua ediyorum”

ANTALYA (AA) SÜLEYMAN ELÇİN Antalya'nın Kumluca ilçesindeki sel felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla konuşarak "geçmiş olsun" dileğini ilettiği Zülfiye Ceylan, devletin desteğini arkasında hissettiğini söyledi.

Sel sonrası ilçede incelemeler yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda konuşan 75 yaşındaki Ceylan, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Narenciye Mahallesi'nde ikamet eden Ceylan, 53 yıldır aynı yerde oturduğunu ve ilk kez bu kadar büyük bir sel felaketi gördüğünü dile getirdi.

Derenin yükselmeye başlamasıyla kardeşlerine telefon açarak, "Dua edin. Afet olacak sanırım." dediğini anlatan Ceylan, "Sel sularıyla seralardaki pislikler ve tomruklar da gelmeye başladı. Köprü tıkandı ve sular taşmaya başladı. Çok korktum. Evimin altındaki dükkanımın önündeki sandalyelerin sularla gittiğini gördüm. Sonra arabalar da sürüklenmeye başladı. Evimde tek başıma çaresiz ve korkuyla sabaha kadar bekledim." diye konuştu.

"Evimden çıktığımda karşımda Bakan Soylu'yu gördüm"

Ertesi gün sular çekilince çaresizce evinden çıktığında karşısında Bakan Soylu'yu gördüğünü belirten Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O anda Bakanımızı kalbime katacaktım, o derece çok mutlu oldum, sevindim. Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımızla da konuştum. O da dünya durdukça dursun. Biraz daha rahatladım. Cumhurbaşkanımız Türkiye'ye büyük hizmetler verdi. Yalnız olmadığımızı ve devletin desteğinin arkamızda olduğunu hissettim. Vatanımıza, milletimize, yeni nesillere her zaman dua ediyorum."

Zülfiye Ceylan, Kumluca'nın her yerinde selin izlerinin silinmesi için çalışmalar yapıldığını görünce duygulandığını söyledi.


İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Afşin’de doğal gazdan etkilenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir iş yerinde doğal gazdan etkilendiği belirtilen 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Elbistan’da ruhsatsız silah operasyonunda 3 tutuklama

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen operasyonda 9 ruhsatsız tabanca ve 9 şarjör ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.

SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet’in 103’üncü Yılı “Cumhuriyet Fazilettir” Temasıyla Kutlandı

SANKO Üniversitesi’nde, Cumhuriyetin ilanının 103’üncü yıl dönümü, “Cumhuriyet Fazilettir” temasıyla düzenlenen törenle kutlandı.

Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.

Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!

Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.

TÜM HABERLER