© Haber Hanesi 2014 - 2025

Çeleğen; 12 Şubat Ruhu Yeniden Canlandı

Çeleğen; 12 Şubat Ruhu Yeniden Canlandı

Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen 15 Temmuz akşamı Yeniden 12 Şubat ruhun yeniden canlandığını ifade etti. Çeleğen “ Kahramanmaraş’ımızın Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur. 12 Şubat, kurtuluş savaşı ruhunu oluşturan özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ‘’ ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının bir sembolüdür. İstikbalini ve istiklalini her şeyin üzerinde gören kahraman milletimiz, kurtuluş savaşında destanların en güzelini yazmıştır. Kahraman şehrimizden ateşlenen kurtuluş savaşının alevi, tüm yurdu sarmış ve bağımsızlık meşalesi her daim tutuşturulmuştur. Kahraman şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı bu nedenle bizler için ve Ülkemiz için çok önemlidir. Bir şehrin kurtuluşundan ziyade, bir milletin kurtuluş meşalesinin yakıldığı gündür. Ülkemiz önemli süreçten geçiyor. 15 Temmuz kara bir geceydi 12 Şubat Ruhu ve Çanakkale ruhu o gece yeniden canlandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi meydanlara davet etmesi ile birlikte darbeye dur denildi, kahraman milletimiz bayrak sevgisi, millet sevgisi ve demokrasi için birlik oldu. Türkiye birçok darbe gördü ama 15 Temmuz diğerleri gibi değildi. Ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalıştılar ama millet buna dur dedi. Ülkemizi, vatanımızı bölemeyecekler, parçalamayacaklar, ezanımızı susturamayacaklar, bayrağımızı indiremeyecekler” diye konuştu. 12 Şubat ruhu milletimizin gönlünde her zaman tazeliğini koruyacaktır bu nedenle tüm Hemşerilerimin 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutluyor Sevgi, saygı ve Muhabbetlerimi iletiyorum .

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER