CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı Antalya’da raylı sistem test sürüşüne katıldı
GÜNDEMAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: ”Emeği geçen ve bizden öncesinde yapımına başlayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Antalya’mız için çalışmalara devam edeceğiz”
ANTALYA (AA) Antalya Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan 3. etap raylı sistemin ön kontrol test sürüşü gerçekleştirildi.
Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantının ardından, Antalya merkezde gerçekleştirilen test sürüşüne Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.
Yenidoğan durağından başlayan test sürüşünde vatman koltuğuna oturan Böcek, bir süre tramvayı kullandı.
Konyaaltı ilçesindeki Müze durağında son bulan test sürüşünün ardından belediye başkanları, Varyant seyir terasındaki Antalya yazısı altında hatıra fotoğrafı çektirdi.
"Test sürüşleri tamamlandıktan sonra halkımızın hizmetine açmış olacağız"
Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gazetecilere yaptığı açıklamada, raylı sistemin 3. etabının uzunluğunun 18 kilometre olduğunu belirterek, göreve geldiği günden bu yana bunun 11 kilometresini yaptıklarını ifade etti.
Yeni etabın Antalyalılara hayırlı olmasını dileyen Böcek, "Emeği geçen ve bizden öncesinde yapımına başlayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Antalya'mız için çalışmalara devam edeceğiz." diye konuştu.
Böcek, 3. etabın, otogar, Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Antalya Stadı'na ulaşmak isteyen vatandaşlar için önemli olduğunu vurguladı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.