CHP Grup Başkanvekili Özel, Burdur’da partililerle buluştu:
GÜNDEM”CHP gelecek, aile sigortasını getirecek. İddia ediyoruz, iktidarımızın ilk döneminin sonu gelmeden zekat verilecek fakir kalmayacak. Herkesin evine bir askeri ücret giriyor olacak”
BURDUR (AA) CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP iktidarında aile sigortasının geleceğini, iktidarlarının ilk döneminin sonu gelmeden fakir kalmayacağını söyledi.
Özel, partisinin Burdur İl Başkanlığı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Salda Gölü'nde yapılanlara değil, uygunsuz yapılaşmaya karşı olduklarını söyledi.
Bu sefer teşekkür edeceğini aktaran Özel, "Çünkü Salda'da şimdi yapılanlar, Cumhuriyet Halk Partisinin il, ilçe başkanları, milletvekili, ilçe örgütleri, çevre örgütleri ve daha sonra bize katılan tüm siyasi partililerin yükselttiği ses sayesinde oldu. Betonlaşma vardı, ondan geri dönüldü. Kıyı kenar çizgisine 50 metre mesafede bir iş yapıyorlardı, 500 metreye çekildi. Şimdi artık Salda'ya yanlış yapanın tepesine bütün millet çöküyor." diye konuştu.
Özel, Salda'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için uluslararası kamuoyunun oluşturulması gerektiğini kaydetti.
"CHP gelecek, aile sigortasını getirecek. İddia ediyoruz, iktidarımızın ilk döneminin sonu gelmeden zekat verilecek fakir kalmayacak. Herkesin evine bir askeri ücret giriyor olacak." diyen Özel, "Zekat paraları Afganistan'a, Filistin'e, yoksul Müslüman ülkelere gidecek. Bunu görmek istiyorsanız CHP'ye, 'Bugünkü rezillik devam etsin.' diyorsanız Cumhur İttifakı orada duruyor." ifadesini kullandı.
Türkiye Cumhuriyeti'nde pek çok alanda sis perdeleri olduğunu iddia eden Özel, seçmenin sandığa girerken perdeyi çekeceğini, Türkiye'deki bütün sır perdelerinin kalkacağını söyledi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.