© Haber Hanesi 2014 - 2025

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, "TOBB HİZMET VE ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TAKDİM TÖRENİ"NDE KONUŞTU

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, "TOBB HİZMET VE ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TAKDİM TÖRENİ"NDE KONUŞTU

- "Sözcü gazetesi, Cumhuriyet gazetesi FETÖ’cüymüş. Her muhalifi FETÖ’cü diye suçlarsanız, FETÖ’cülüğü ödüllendirirsiniz. Hala bunun farkında değil miyiz? Doğruyu yapalım" - "İş adamları soruyor, ’OHAL’i kaldıracak mısınız?’ diyorlar. ’Siz işinize bakın, OHAL’i kaldırmayacağız’ diyor. Ebette terörle mücadele edeceğiz, elbette teröre karşı çıkacağız. Bundan en ufak bir kuşkumuz yoktur ama bir ülkenin bütün toprakları, olağanüstü hal uygulamalarıyla uzun süre yönetilemez, doğru değildir" - "Sayın Başbakan’a açık ve net çağrıda bulunuyorum, Sayın Başbakan, Avrupa Birliği’nin öngördüğü bütün demokratik standartları onlar dayatmadan Parlamento’ya getirin, tamamına destek vereceğiz" - "FETÖ terör örgütüne yataklık yapanların, onlara milyarları akıtanların ortaya çıkmasını istiyoruz. Bu işin siyasi ayağı ortaya çıkmazsa olmaz, siyasi ayağın ortaya çıkması lazım. Sayın Başbakan daha önce yaptığı bir açıklamada ’Bu işin siyasi ayağı yoktur.’ diyor. Ne demek siyasi ayağı yok? Yani bu darbeyi vatandaşlar mı, şekerciler mi yaptı, kim yaptı?" - "15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu kuruldu. İki temel aktör, MİT Müsteşarı ve Genelkurmay Başkanı. Davet ediyorlar, Meclis’e gelmiyor. Niye gelmiyor? Neden çekiniyorlar? Siyasi otorite onların Meclis’e gelip bilgi vermelerini istemiyor. Niçin? Kim yaptı bu darbeyi, arkasında kimler var araştırmayacak mıyız?" - "Bir toplumun yüzde 50’si ’evet’, yüzde 50’si ’hayır’ diyorsa, o anayasa değişikliği topluma hayır getirmez, toplumu kutuplaştırır. Bizim aklımız yok mu? Oturalım, hep beraber yapalım. Bizim bilgimiz yok mu? Bizim sorunumuz yok mu? Oturalım, hep beraber çözelim"

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER