ÇARDAK’IN KANALİZASYON HATTI UZATILDI
GÜNDEMKahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Göksun İlçesi Çardak Mahallesinde yaklaşık 30 evin kanalizasyon hizmetlerinden faydalanamaması üzerine başlattığı ilave hat çalışmalarını tamamladı.
Mahalle genelinde kanalizasyon hattı bulunmasına rağmen gerek sonradan oluşan yerleşim yerleri gerekse söz konusu bölgenin atık sularının yerleşime yakın bölgedeki derelere deşarj edilmesi ve olası sağlık sorunlarının önüne geçilmesi amacıyla ilave kanalizasyon hattı çalışması başlatıldı. Çalışmalar kapsamında 3 km kanalizasyon hattıyla yaklaşık 30 evin kanalizasyon hattı ihtiyacı giderilerek deşarj noktası yerleşim yerlerinden uzaklaştırıldı.
Muhtar Yardım’dan Başkan Erkoç’a Teşekkür
Çardak Mahalle Muhtarı Sadık Yardım Rum Koca bölgesinde yeni oluşan yerleşim yerlerinde kanalizasyon ihtiyacının meydana gelmesi ve açığa akan atık suların ciddi sorunlar oluşturacağından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a durumu bildirdiklerini belirterek ‘’kısa sürede sorunun çözülmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim’’ dedi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.