ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
GÜNDEMÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
Uzman doktorlar tarafından değerlendirilen muayene sonuçları ile çalışan personelin uygun iş koşullarında istihdam edilmesi ayrıca olası bir rahatsızlığa karşı erken teşhis ve müdahale yapılması planlanıyor.
Bu çalışma hakkında açıklama yapan ÖZBELSAN Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, personellerimiz bizim göz bebeğimiz. Onların sağlıklı bir şekilde hayata devam etmesi ve iş yerinde elverişli koşullarda çalışmalarına gayret ediyoruz. Bunun için fedakârca çalışan, İşyeri Sağlığı Ve Güvenliği personellerimize de özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.
Resim Galerisi:
[gallery columns="4" ids="7327,7328,7329,7330,7331,7332"]İlginizi Çekebilir
SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği
SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.
Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı
Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.
Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.