Bilgi Üniversitesi’nde ”tercih günleri” başladı
GÜNDEM20 Ağustos’a kadar sürecek tercih günleri etkinliğine öğrenciler çevrim içi veya fiziki katılabiliyor
İSTANBUL (AA) İstanbul Bilgi Üniversitesi Tercih Günleri başladı.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Bilgi Üniversitesi'ne başvurmak isteyen adaylar, tercih günleri etkinliği kapsamında santralistanbul ve Kuştepe yerleşkelerini ziyaret ederek üniversite ile ilgili detaylı bilgi alabiliyor.
Öğrenciler, hem çevrim içi hem de fiziksel olarak tercih günlerine katılabiliyor. Aday öğrenciler evlerinden çıkmadan üniversite danışmanlarıyla birebir online görüşerek Whatsapp Bilgi Hattında Bilgi Üniversitesi'nden öğrencilerle yazışarak aklındaki sorulara yanıt alabiliyor. Ayrıca "Kafamdaki Sorular" ve "Tadımlık Dersler" videolarını izleyerek ilgi duydukları fakülte ve bölümler hakkında merak ettiklerini öğrenebiliyor.
Fiziki katılım isteyen öğrenciler santralistanbul ve Kuştepe yerleşkelerini ziyaret edebiliyor ve danışmanlarla birebir görüşebiliyor.
Bilgi Üniversitesi Tercih Günleri, 20 Ağustos'a kadar devam edecek.
İlginizi Çekebilir
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.