© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’E ÖDEMELER PTT İLE DE YAPILIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ödemede kolaylık sağlamak amacıyla PTT ile protokol imzaladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile PTT arasında imzalanan protokol gereği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine herhangi bir borçtan dolayı ödeme yapması gereken vatandaşlar kendilerine en yakın PTT Şube Müdürlüğüne giderek ödemelerini yapabilecekler.

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özellikle kırsal mahallelerde ve şehir dışında oturan Kahramanmaraşlılara ödemelerinde kolaylık sağlamak için PTT ile entegrasyon sağladı.

PTT entegrasyonu ile Kahramanmaraşlılar kendilerine en yakın PTT şubelerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine olan ücret, harç veya vergi ödemelerini sadece TC Kimlik Numaraları ile ödeyebilecekler. Yapılan tüm ödemeler anlık olarak belediyeye yansıyacak ve gecikmeksizin işlem görecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir daha önce de e-Devlet kapısına hizmetlerini taşıyarak  Kahramanmaraşlılara online hizmetler sunmuştu” denilerek bilgi verildi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER