© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN KORUYUCU AİLELERE PİKNİK

BÜYÜKŞEHİR’DEN KORUYUCU AİLELERE PİKNİK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneği’ni piknikte bir araya getirdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ve Koruyucu Aileler Derneği organizesi ile Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı’nda bir araya gelen Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneği üyeleri gönüllerince piknik yapmanın keyfini çıkardılar. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un eşi Derya Erkoç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Korucu Aile Sorumlusu Menekşe Şeker, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, Koruyucu Aileler Derneği Başkanı Hayati Dertli ve yönetim kurulu üyeleri ile ailelerin katıldığı piknik tam bir şenlik havasında geçti. Koruyucu Ailelerin muhteşem bir gün geçirdiklerine dikkat çeken Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneği başkanı Hayati Dertli: “ Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan başta Onursal Dernek Başkanımız ve Milletvekilimiz Nursel Reyhanlıoğlu’na ve diğer misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Anneler Günü münasebetiyle böyle bir organizasyonla bizlere ev sahipliği yapan başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve diğer ilgililere derneğim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere emanet edilen evlatlarımıza kendi öz evlatlarımız gibi bakıyoruz ve sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran ise yaptığı açıklamada: “Anneler Günü münasebetiyle bir farkındalık oluşturmak adına Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneğimizin üyeleri ile bir araya gelerek hem onlarla tanışmak hem de onların farklı bir gün geçirmelerini sağlamak istedik. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyor ve tüm koruyucu ailelerimizi tebrik ederek Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER