© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖKSUN’DA AŞURE PROGRAMI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği aşure etkinliğinde Göksun ile devam etti.

Göksun ilçesinde gerçekleştirilen aşure etkinliğine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun Kaymakamı Ejder Demir, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, belediye meclis üyeleri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Aşure etkinliğine ilişkin bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimizi bugün Göksun’da yapıyoruz. Bu etkinlik sayesinde hem vatandaşlarımızla hem de muhtarlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 4.5 yıldan bu yana insanlarımıza hizmetin en iyisi sunma gayretindeyiz. Göksun Belediyemizle omuz omuza vererek Göksun ilçemizin sorunlarını beraberce giderme adına gayret ediyoruz. Göksun’umuzun en büyük problemi içmesuyu idi. Göksun şehrimizin yaylası konumunda olan bir yer yayladan bahsettiğiniz zaman havası suyu ve doğası mükemmel bir yer burası. Aynı zamanda Göksun’umuzun çöp problemi vardı burasının havasını kirleten, onu da çözük. Şimdi de arıtma tesisi yapacağız. Göksun’umuzun problemlerini bir bir aşıyoruz. Göksun’umuz bizim yaylamız ve imar konusunda da çalışmalar yapıyoruz. İnşallah daha da büyüyüp gelişecek” diye konuştu.

Başkan Erkoç daha sonra Göksunlu muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Erkoç daha sonra Göksun Kaymakamlığı’na yeni atanan Kaymakam Ejder Demir’i de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER