© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR GÜNDE 2000 KİŞİYE EĞİTİM

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR GÜNDE 2000 KİŞİYE EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bir günde yaklaşık 2 bin kişiye eğitim verdi. Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği çerçevesinde öğretmen ve öğrencilere yönelik farkındalık eğitimi, Dulkadiroğlu Sütçü İmam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Elbistan Mehmet Akif İlkokulu’nda devam etti. İtfaiye eğitmenlerinin, Yangın Güvenliği-Yangın Tedbirleri-Ev ve Orman Yangınları ve deprem konularında sinevizyon eşliğinde sunum yaptıkları okullarda, yangında ilk 2 dakikanın önemi, doğru ve yanlış ilk müdahale şekilleri ve pratik bilgiler anlatıldı. İki saat süren sunumların ardından tatbikata geçildi. Yaklaşık 1.900 öğretmen ve öğrencinin katıldığı tatbikatlarda, olası bir yangında, panik yapmadan, usulüne uygun ve hızlı biçimde bulundukları ortamı nasıl boşaltacakları uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca, olası doğal afetlerde aile bireylerinin önceden belirlenen bir yerde toplanmasının önemi de özellikle vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER