BÜYÜKŞEHİR OKUMA KÜLTÜRÜNÜ AŞILIYOR
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaptığı etkinliklerle çocuklara kitap okuma kültürünü aşılıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle çocuklara kitap okuma alışkanlığı aşılanmaya çalışılıyor.
Kütüphaneler Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen "kitap analiz çalışması" çocuk evleri sitesinde yapıldı.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'nde gerçekleştirdiğimiz programda ilk olarak okunacak kitaplar öğrencilere hediye edildi. Bir ay sonra kitabin yazarı ile birlikte öğrenciler kitabı yorumlayarak analiz edecekler.
Okuma kültürünü daha iyi aşılamak amacıyla programda ayrıca canlı müzik yapılarak, şarkılar söylenerek çocuklar motive edildi. Bu projeden çok memnun olan çocuk evleri sitesi yöneticileri çocuklara yönelik bu çalışmanın çok faydalı ve farklı olduğunu ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Okumaya teşvik etmeye yönelik bu çalışma için öğrenciler de teşekkür ettiler. Kütüphaneler Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki kütüphanemize de öğrencilerin haftada bir gün gelerek etüt çalışması yapmaları da devam ediyor” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.