© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR KENT MERKEZİNDE 2.5 KM ASFALT ÇALIŞMASI YAPTI

BÜYÜKŞEHİR KENT MERKEZİNDE 2.5 KM ASFALT ÇALIŞMASI YAPTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gümüş Caddesi ile Turgut Özal Mahallesi sınırları içinde bulunan 5 sokağı asfaltladı.   Yol çalışmalarını mevsim şartları itibariyle artıran Büyükşehir Belediyesi ilçeler sürdürdüğü çalışmalarına kent merkezinde de devam ediyor. Beydağı Mahallesinde bulunan ve kentsel dönüşüm evlerinin ulaşımını sağlayan Gümüş Caddesi boydan boya asfaltladı. Yaklaşık 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasında 1035 ton asfalt malzemesi kullanıldı.   Kent merkezinde MASKİ ve diğer kurumlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları sonrası yolları standartlara uygun hale getirmek için üstyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Fenike, Emdam, Burç, Halide ve Dua sokak’ı asfaltlayarak yolları kullanıma açtı. 1.5 kilometrelik çalışmada 1205 ton asfalt kullanıldı.   Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge halkı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkü ettiler.  

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER