© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NDEN TARIM PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin kurumlarda yürüttüğü eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi ile kamu kuruluşları arasında yapılan protokol çerçevesinde, Tarım İl Müdürlüğü’nden 17 personele, itfaiye hizmet binasında ilk yardım eğitimi kursu düzenlendi.

2 gün süren eğitimin ana başlıkları; Yaralının ve Olay Yerinin Değerlendirilmesi, Temel Yaşam Desteği, Kanamalarda, Uzuv Kopması Durumunda, Yaralanmalarda, Yanık, Sıcak Çarpması ve Donmada, Kırık, Çıkık Ve Burkulmalarda, Bilinç Bozukluklarında, Zehirlenmelerde, Hayvan Isırmalarında İlkyardım, Göz, Kulak Ve Buruna Yabancı Cisim Kaçmasında, Boğulmalarda ilk yardımın nasıl yapılacağı ile Hasta/ Yaralı Tasıma Teknikleri oldu.

Teorik anlatımların yanı sıra katılımcılara pratik yaptırıldı. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER