© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR GÜREŞ TAKIMI LİGE HIZLI BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR GÜREŞ TAKIMI LİGE HIZLI BAŞLADI

Bir taraftan spor ve sporcuya önemli destekler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan da bünyesinde barındırdığı Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile amatör ve profesyonel liglerde başarılı mücadeleler veriyor. Bünyesinde 10 branşta 1000 dolayında lisanslı sporcu barındıran Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Güreş liginde başarılı maçlar çıkarıyor.   Türkiye Güreş Federasyonu 2018 yılı Büyük Erkekler Türkiye Grekoromen 1. Ligi, 27-28 Ocak 2018 tarihinde yapılan müsabakalarla başladı. 4 grupta yapılan müsabakalarda Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş takımı B grubunda mücadele ediyor. Ligin ilk haftasında Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı 28 Ocak Pazar günü Malatya’da Sivas Zara Belediyesi takımı ve Burdur Emniyetspor takımı ile karşılaştı. Battalgazi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Burdur Emniyetsporu 8-2, Sivas Zara Belediyesporu da 5-5 pozitif puanla yenen Büyükşehir Güreş takımı grubunda lider koltuğuna oturdu. İkinci maçlar Burdur’da Büyükşehir Güreş takımı ligin ikinci maçını Nisan ayında yine aynı takımlarla bu defa Burdur’da yapacak. Daha sonra Sivas’ta yapılacak olan son maçların ardından ilk iki sırayı paylaşan takımlar play-off’a kalarak, Süper lige çıkmak için final maçları oynayacaklar. Hedef süper lig Her yıl süper ligin eşiğinden döndüklerini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Hasan Özdemir, bu yıl işi daha da sıkı tutarak, Süper Lige çıkmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Özdemir, verilen desteklerden dolayı başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, kulüp yöneticilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER