BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ 7/24 GÖREV BAŞINDA
GÜNDEMKış aylarının yoğun yaşandığı ilimizde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 görev başında hizmetlerin aksamaması için mücadele ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kış çalışmaları kapsamında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri il genelinde yürüttükleri çalışmalarda, bir taraftan aşırı sağana yağışlarından dolayı oluşan heyelanlara mücadele ederek yolları açık tutma gayretinde olurken, diğer taraftan da kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.
Kış çalışmaları kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Andırın, Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçeleri başta olmak üzere, Bozlar, Küçük, Üngüt, Oruçpınarı, Zeynepuşağı, Emiruşağı, Kale, Soğukpınar, Başdervişli Mahalleleri aralarındaki grup yollarında; Yenidemir, Başkonuş, Saygılı, Yayla üstü, Yenicekale, Sarımollalı, Muratlı, Yolyanı, Reyhanlı, Tekir, Kurucuova, Kertmen, Çukurhisar, Kumarlı, Çamlıca, Şahinkayası, Yedikuyular, Kılağlı, Kümperli, Kalekaya, Hopurlu, Yeşilyöre gibi bölgelerde de karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar yağışı olan bölgelerde kış lastiği olmayan veya zincir takmadıklarından dolayı yollarda mahsur kalan sürücülerin de yardımına koşuyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.