© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR BUDAKLI YOLUNDA

BÜYÜKŞEHİR BUDAKLI YOLUNDA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Dulkadiroğlu İlçesi Budaklı Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarda Çayobası bölgesindeki yolda genişletme ve şarampol bakım çalışmaları sürdürülüyor. Budaklı Mahallesi ile Çayobası arasında ulaşımı sağlayan 3,5 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yolu 7 metre genişliğe çıkarıyor. Yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu yolda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından sathi kaplama çalışmalarına başlanacak.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de Kaldırım Seferberliği: Dört Mahallede Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Beylerbeyi, Kayaönü, Umut ve İbrahimli mahallelerinde yürütülen kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Zamanla yıpranan, kullanım ömrünü tamamlayan ve vatandaşların güvenliğini tehdit eden kaldırımlar modern, dayanıklı ve estetik bir görünüme kavuşuyor.

Şehitkamil Belediyesi Temmuz Meclisi Toplandı: 12 Madde Görüşüldü

Şehitkamil Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 12 madde görüşüldü.

Gaziantep’e Adrenalin Üssü Kuruluyor: Adrena Park’ta Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep’e kazandırılacak dev projeler arasında yer alan Adrena Park alanında incelemelerde bulundu.

SANKO Üniversitesi’nde Mezuniyet Coşkusu: 81 Genç Hekim Mesleğe İlk Adımını Attı

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni başarıyla tamamlayan 81 mezun, düzenlenen mezuniyet töreninde hekimlik mesleğine adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

SANKO Dış Ticaret, Türkiye’nin En Büyük 160’ıncı İhracatçısı Oldu

SANKO Holding şirketlerinden SANKO Dış Ticaret AŞ, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2025 listesinde yer aldı.  

Psikiyatri Uzmanı Dr. Lütfiye Şimşek SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Göreve Başladı

Psikiyatri Uzmanı Dr. Lütfiye Şimşek, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER