© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR 3 MAHALLENİN DAHA SORUNUNU ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR 3 MAHALLENİN DAHA SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Akçadağ ilçesinde asfaltlama, genişletme ve stabilize yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı 3 mahallenin daha yol sorununu çözüyor.   Tataruşağı Mahallesini Mıhdere Mahallesine bağlayan 8 kilometre uzunluğundaki yolda altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, asfalt öncesi stabilize malzeme serimi yapıyor.   Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl genişlettiği Kahyalı mahalle yolunda ise altyapı ve stabilize çalışmalarını tamamladı. Yol genişliğini 3 metreden 8 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi mahallenin en önemli sorununu çözmüş oldu.   Yollarımız berbattı   Tataruşağı-Mıhdere yolunda yapılan çalışmaları değerlendiren Mahalle Muhtarı Deniz Polat, Büyükşehir Belediyesinin sorunların çözümü noktasında gayretli şekilde çalıştığını söyledi.   Daha önceden berbat denecek yollara sahip olduklarını vurgulayan Muhtar Polat, “Büyükşehir Belediyemiz Akçadağ’ın yüksek bölgelerinde 3 yıldır çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda mahalle yolumuz asfaltlandı, yeni bağlantı yolları açıldı. Bu yıl da 2 mahalleyi bir birine bağlayan yolumuz yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.   Kahyalı Mahalle sakinleri de yapılan genişletme ve stabilize çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER