© Haber Hanesi 2014 - 2025

BUGÜNDE CUMARTESİ PAZARINA 5 BİN DAĞITILDI

İlçesinde toplamda 50 bin adet bez çanta dağıtacaklarını dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karaziyaret mahallesinin ardından 5 bin adette Bahçelievler pazarında dağıtım yaptıklarını söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün de katılımıyla gerçekleştirilen Pazar ziyaretinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlarla hasbihal eden Ak Parti heyeti, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yaptırdığı bez çantaların dağıtımını da gerçekleştirdi.
Bez çanta dağıtımı ile ilgili bilgi veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçe genelinde toplamda 50 bin adet bez çantanın dağıtılacağını hatırlattı. Bu kapsamda ilk olarak dağıtımın Karaziyaret mahallesinde yapıldığını aktaran Başkan Okay, sürecin Bahçelievler pazarıyla devam ettiğini dile getirdi.
Vatandaşların çevre konusunda gösterdiği hassasiyete de değinen Başkan Okay, konuyla ilgili değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Çevre konusunda hassasiyetimizi her zaman dile getiriyoruz. Bu yönde birçok projeyi de hayata geçirdik. Bu yönde yapılan en önemli projelerden olan naylon poşet kullanımını azaltma konusunda da bizlerde bir çalışma yaptık. Toplamda 50 bin adet bez çanta yaptırarak bunları vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık. Bu kapsamda Pazar yerlerimizde dağıtımlar yapıyoruz. Her Pazar yerimizde 5 bin adet olmak üzere bez çanta dağıtımını yapıyoruz. Daha önce Karaziyaret mahallemizde dağıtım yapmıştık. Bugün de Bahçelievler Pazar yerinde Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal ve Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör ile birlikte bu dağıtımı gerçekleştirdik.  Yapmış olduğumuz bu ürün tekrar tekrar kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması ve bu projeye destek olmasını canı gönülden diliyorum. Daha yaşanılabilir bir dünya için bu gibi projelerin önemli olduğunun da altını çizmek istiyorum.”
Konuşmasının sonunda Bahçelievler Pazar yeri ile ilgili de konuşan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bahçelievler Pazar yerimizi taşıyacağımızı daha önce dile getirmiştik. Bu çalışmalar kapsamında Mart ayından sonra yeni pazarımızın kapalı hale getirdiğimiz Milli Eğitim Müdürlüğü civarında olacağını belirtmek isterim.”

AK PARTİ TEŞKİLATLARI VATANDAŞLA HER ZAMAN İÇİ İÇEDİR

Başkan Okay’ın ardından konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, her fırsatta vatandaşla bir araya geldiklerini hatırlattı. Bu kapsamda Bahçelievler Pazar yerinde vatandaşla hasbihal ettiklerini hatırlatan Sezal, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin hazırladığı Pazar çantalarını da dağıttıklarını vurguladı. Sezal, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay’ın naylon poşet kullanımını azaltmak amacıyla yaptırdığı bez çantaları vatandaşlarımıza dağıttık. Ak Parti teşkilatlarının en büyük özelliği her zaman vatandaşla iç içe olmasıdır. Bu nedenle bizler de Bahçelievler Pazar yerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ettik. “

HEMŞERİLERİMİZLE HASBİHAL ETTİK

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’de kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Teşkilatımızla birlikte bugün bir Pazar gezisi yaptık. Hemşerilerimizle hasbihal ettik. Gerekli istişareleri yaptık. Pazar esnafımızın sorunlarını, alışveriş yapan vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Ayrıca çevre kirliliği konusunda hassasiyet oluşturması amacıyla başlatılan naylon poşet kullanımını azaltma projesine de destek olduk. Dulkadiroğlu Belediyemizin yaptırmış olduğu bez çantaları vatandaşlarımıza dağıttık

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER