© Haber Hanesi 2014 - 2025

BİRLİK VAKFI MTTB KONUK EVİ AÇILIŞI GERÇEKLETİRİLDİ

BİRLİK VAKFI MTTB KONUK EVİ AÇILIŞI GERÇEKLETİRİLDİ

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yapımı Onikişubat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Kahramanmaraş Şubesi Konuk Evi açılışı için Kahramanmaraş’a gelerek, ziyaretlerde bulundu.   Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı İsmail Kahraman Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Konuk Evi açılışı için Kahramanmaraş’a geldi. Havaalanında büyük bir törenle karşılanan Kahraman ilk olarak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.   TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a, 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 62. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri; Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılınç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türk Parlamenter Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, önceki dönem milletvekilleri, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel de eşlik etti.   Valilik binasında bir süre kalıp sohbet eden TBMM Başkanı Kahraman, Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, Kahramanmaraş Şubesi Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Konuk Evi’ni ziyaret ederek açılışı gerçekleştirdi.   Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile yakından ilgilenerek, sohbetiyle herkesi gülümsetti. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TBMM Başkanı Kahraman’a 15 Temmuz Madalyası ve 250 şehidin isminin ve şehitlerle ilgili ayetlerin yazılı olduğunu bir plaket verdi.   TBMM Başkanı İsmail Kahraman da, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e, Meclise ait olan ve 1890 yılında Abdülhamid Han tarafından kurulan, porselen fabrikasında yapılan ve tamamen el yapımı olan bir porselen tablet hediye etti.   Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Konuk Evi öğrencileri Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e kendilerine yurt yaptırdıkları için teşekkür amacıyla plaket verdi. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekilen grup cuma namazını kılmak için, Abdülhamid Han Camii’ne gitti. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve 62.Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız namazın ardından, Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzenlenen gönüllü askerlik kampanyasına imza attı. Ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Batman’a gitmek üzere havaalanından uğurlandı.  

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER