© Haber Hanesi 2014 - 2025

BEŞİKTAŞ SOSYAL MEDYA LİGİNDE BEŞİNCİ !

BEŞİKTAŞ SOSYAL MEDYA LİGİNDE BEŞİNCİ !

Dünyadaki dört önemli sosyal medya ağı Twitter, Instagram, Facebook ve Youtube rakamları esas alındığında Avrupa’nın önde gelen takımları içinde Real Madrid’in 208 milyon takipçiyle ilk sırayı aldığı belirlendi. Konuyla ilgili inceleme yapan Interpress’in KPMG Football Benchmark ekibi tarafından hazırlanan verilerden elde ettiği bilgilere göre, Beşiktaş’ın 11,4 milyon takipçisiyle bu alanda 5. sırada yer aldığı tespit edildi. Real Madrid 208 milyon takipçisiyle fark attı … Avrupa’da 11 ligin geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan kulüpleri incelendiğinde sosyal medya liginin şampiyonunun Real Madrid olduğu ortaya çıktı. İspanyol kulübü Facebook’ta 106,1 milyon, Twitter’da 45,3 milyon, Instagram’da 54 milyon, YouTube’da da 2,6 milyon kişi olmak üzere dört platformda toplam 208 milyon kişinin takip ettiği anlaşıldı. Real Madrid’in en yakın takipçisi Premier Lig Şampiyonu Chelsea olurken, Londra temsilcisinin 72,9 milyon takipçisi olduğu belirlendi. Bundesliga’da son beş yılda şampiyonluk kupasını kimseye kaptırmayan Bayern Münih ise 61,4 milyon takipçi ile üçüncü basamakta yer aldı. İtalya Ligini geçen yıl şampiyon tamamlayan Juventus’un da dört platformda toplam 46,5 milyon takipçisi olduğu tespit edildi. Kara Kartal önemli kulüpleri geride bıraktı … Listede yer alan geçen yılın Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, beş büyük ligden Fransa Şampiyonu Monaco’yu gerisinde bırakarak bu alanda Avrupa’da 5. sırada yer aldı. 1 Aralık 2017 itibariyle Facebook’ta 6 milyon, Twitter’da 3,5 milyon, Instagram’da 1,7 milyon, YouTube’da 100 bin kişinin takip ettiği Kara Kartallar toplamda 11,4 milyon takipçi sayısı ile bir çok büyük Avrupa kulübünü geride bıraktı. Siyah Beyazlıların en çok takip edilen oyuncusu ise bu sezonki yeni transferi dünyaca ünlü yıldızı Pepe oldu. Portekizli savunma oyuncusunu 21,6 milyon kişinin takip ettiği belirlendi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER