© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN ZABUN'DAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN ZABUN'DAN BAYRAM MESAJI

  Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan İslam Alemi’nin en kıymetli ayı Ramazan ayını tüm bereketiyle, rahmetiyle uğurladık, yeni ümitlerle bayramın huzur ve bereketine eriştik. Ramazan Bayramı’nın, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe geleceğe koşmamıza vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Umuyorum ki, bu mübarek ay hürmetine dünyada ve özellikle İslam coğrafyasında insan onuruna sığmayan zulümler biter ve mazluma kurtuluş olur. İnsani yardım konusunda dünyanın lider ülkesi Türkiye, bu inançla, tüm dünya mazlumlarına sahip çıkmakta, haksızlığa sessiz kalmayan bir cihan devleti olduğunu açıkça göstermektedir. Böyle bir dönemde, Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlara, hazırlanan senaryolara karşı gösterilen irade, devletiyle, iş dünyasıyla ele ele vermiş milletimizin en güçlü eseridir. Büyümeye devam eden ekonomimizin daha güçlü, katma değeri daha yüksek bir yapıya kavuşması için aynı milli irade ve aynı birlik ruhu içerisinde hiç durmadan çalışmalı, yarınlarımıza, çocuklarımıza daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için daha hızlı koşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Aleminin ve yüce Türk Milletinin, aziz Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin, iş dünyamızın ve birlikte emeğimizi ortaya koyduğumuz çalışanlarımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramının, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve selamet getirmesini temenni ediyorum.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER