© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN ZABUN VE ÖKSÜZ'ÜN YENİ YIL MESAJI

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI M. HANEFİ ÖKSÜZ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR ZABUN YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI M. HANEFİ ÖKSÜZ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR ZABUN YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

 

" Yeni umutlarla, yeni hedeflerle, 2018'i bitirip 2019 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, tüm Kahramanmaraş halkının ve iş dünyamızın yeni yılını en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz.

Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara, sağlık, mutluluk ve başarılara vesile olmasını, bütün dünya mazlumlarına da esenlik getirmesini diliyoruz.

İş dünyası olarak 2018’i her ne kadar çok verimli bir yıl olarak geçirmesek de, her türlü zorluğa rağmen motivasyonumuzu ve ülkemize olan inancımızı kaybetmeden, kalkınma yolunda yorulmadan ilerlemeye devam ettik.

Bugün içinde bulunduğumuz dünya konjonktüründe, ekonomiye katkımızı artırmak ve ülkemizin küresel ekonomi ve siyasette güçlenmesi için çok çalışarak üretim ve ihracatımızı geliştirerek çok büyük gayret gösterdik.

İnanıyoruz ki, 2018 yılına damgasını vuran küresel ticaret savaşları ile birlikte daha da şiddetlenen global pazarlarda, dünyanın 17., Avrupa’nın 6. büyük ekonomisi olan ülkemiz 2019’da yeni başarı hikayelerine imza atacak, kalkınmasını sürdürecek, yapısal reformlarıyla, millileşme politikası ve ileri demokrasi hedefleriyle aydınlık yarınlara kavuşacaktır.

Bizler de, Kahramanmaraş iş dünyası olarak bu inançla çalışıyor, şehrimizin, ülkemizin kalkınması adına üzerimize düşeni yerine getiriyor, sanayi ve ticaretiyle, Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden birisi olarak ülkemizin gücüne güç katıyoruz.

Türkiye’nin büyümesi için işçisinden işverenine büyük bir azimle emek veren iş dünyamızın 2019’da yeni başarılara, yeni yatırımlara imza atmasını diliyoruz.

Yeni yılın hayır ve bereket dolu, güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olmasını gönülden temenni ediyoruz." dediler. 

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER