BAŞKAN ZABUN VE ÖKSÜZ 'ÜN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI
GÜNDEMKAHRAMANMARAŞ’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU’NUN 99. YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI M. HANEFİ ÖKSÜZ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR ZABUN BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.
12 Şubat, Yüce Milletimizin mübarek kanı ve alın teri ile tarihe yazılmış bir kahramanlık destanıdır.
O gün, zor şartlarda, vatan savunmasında büyük görevler üstlenen Kahramanmaraş’ımızın kurtuluş günü kutlu olsun.
Türk tarihinin eşsiz destanının en güzel örneklerinden birisi olan 12 Şubat, Kahraman Milletimizin, kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin katıldığı bir varoluş hikayesidir.
Şehrimizin işgal güçleri tarafından kuşatılmasının ardından, yürekleri vatan sevgisiyle dolu yediden yetmişe Maraş halkı, yurt savunmasında ve düşman işgalinin kırılmasında her türlü fedakârlığı göze alarak, birlik ve beraberlikle canları pahasına mücadele vermişlerdir.
Fransız bayrağı kaledeyken Cuma namazı kılınmaz diyerek Fransız işgaline karşı tek yürek olan İstiklal Madalyalı Kahramanmaraş, bugün ekonomide kahramanlık hikayeleri yazmaktadır.
Sütçü İmam’ın, Arslan Bey’in, Çuhadar Ali’nin, Senem Ayşe’nin, Abdal Halil Ağaların vatansever torunları bugün, 12 Şubat milli ruh ve inancıyla, çalışarak, üreterek Türkiye’nin en güçlü sanayi ve ihracat merkezleri arasına girmiştir.
Böylece, yokluktan entegre sanayiye uzanan ekonomik kalkınmanın da kahramanı olarak tarihe geçmiştir. Ecdadımızdan emanet aldığımız kadim şehrimizi, hak ettiği yere ulaştırmak için hiç yılmadan çalışıyoruz. Ülkemizin zenginleşmesi, milli hedeflerine kavuşması için işçisinden patronuna ter dökmeye devam ediyoruz.
Bu toprakları bize yurt yapanları minnetle anıyoruz. İnanıyoruz ki, Yüce Türk Milleti, birliğini ve beraberliğini güçlendirerek istiklal uğruna destan yazmaya devam edecektir.
Kahramanmaraş halkımızın Kurtuluş Bayramını tebrik ediyoruz. Bu topraklarda, kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.