© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN OKAY’IN 10 KASIM MESAJI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Türk milletinin küllerinden doğmasına önderlik ederek Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını vurgulayan Başkan Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Tarihimizin en zor dönemlerinde milletine ve bağımsızlığına olan inancını yaşatan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk mücadeleci kimliği ile dünyanın gördüğü askeri bir dehadır. Aynı zamanda reformist bir devlet adamı olması onu Dünya tarihindeki sayılı liderlerden biri haline getirmiştir. Atatürk’ün, egemenliği kayıtsız şartsız millete ait bir yetki olarak gören anlayışı, Türkiye’mizin bugün sahip olduğu demokratik rejim açısından belirleyici bir öneme sahiptir. Bugün de dün olduğu gibi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giderken, bağımsızlığımızdan ve milli duruşumuzdan ödün vermeden Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükran duyguları içerisinde anıyorum".

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER