© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN OKAY'IN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN OKAY'IN KADİR GECESİ MESAJI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, Kadir gecesi ile ilgili yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi: "On bir ayın sultanı Ramazan ayının tacı, gönüllerimizin iman nurunu parlatan mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek geceyi idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Şuanda yangın yerine dönen İslam coğrafyası için de ayrıca dua etmemiz gerekiyor. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, İslam coğrafyasının huzura kavuşması için bu güzel gecede ellerimizi semaya açarak dua etmeliyiz. Kadir gecesi Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısıdır. Bu rahmet kapısından boş dönmeyeceğimizi unutmamalıyız. Rabbimizin bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olan Kadir Gecesi'ni iyi değerlendirmeliyiz. Çünkü Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER