BAŞKAN OKAY, BAYAN PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayan personelleriyle bir araya geldi.
. Başkan Okay, bayan personellerine karanfil dağıtarak günlerini kutladı.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yoğun seçim mesaisine ara vererek bayan personelleriyle bir araya geldi. Personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Başkan Okay, “başta, Filistin, Mısır, Suriye, Arakan, Hindistan, Afganistan, Çin gibi ülkelerde zulüm altında olan vatanperver ve milliyetçi bir ruhla ülkelerini savunurken ceza evlerine düşen Müslüman kadınlar olmak üzere tüm dünya kadınlarının gününü kutlarım” dedi.
Başkan Okay, programda yaptığı konuşmayı şu şekilde sürdürdü: “Kadının, toplumumuzda özel bir yere sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sosyal hayatın her alanında kadının yer alması toplumun değer kazanmasına ve kalitenin artmasına neden olmaktadır. Bu bilinçle bizlerde ortaya koyduğumuz hizmetlerde kadını her zaman hak ettiği o özel yerde tutmaktayız. Ben bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır sizlerle birlikte mesai harcayarak, ilçemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağladık. Ortaya koymuş olduğumuz bu hizmetlerin devam etmesi adına partimiz, bizleri yeniden aday gösterdi. Ortaya koyduğumuz projeleri referans göstererek yeni dönem için projelerimizi tanıttık. Bu projelerimizi de vatandaşımızın teveccühüyle hayata geçireceğiz.”
İlginizi Çekebilir
Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.