© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN MAHÇİCEK'İN 1 MAYIS MESAJI

BAŞKAN MAHÇİCEK'İN 1 MAYIS MESAJI

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mahçiçek 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın barış ve dostluk havasında geçmesi temennisinde bulunarak, şu ifadelere yer verdi. "1 Mayıs İşçi Bayramı'nın, adından da ifade edildiği şekliyle toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum. İşçilik kutsal bir meslektir. Çünkü işçilik alın terinin, emeğin karşılığı demektir. Bizler bu dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan, ayakta tutan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Devletimiz bu birlik ve beraberlik gücüyle, daha huzurlu, mutlu ve güçlü bir Türkiye için çalışmalarını en özverili şekilde devam ettiriyor. Onikişubat Belediyesi olarak bizlerinde temel hedefi çalışanlarımızın iş güvenliğinin ve sağlığının iyi olduğu bir ortamda çalışmalarıdır. Yerel yönetimler olarak bu alanlarda üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde prosedürüne uygun hizmet veriyoruz. 1 Mayıs’ın dostluk ve barış içinde geçmesini temenni ediyor, başta işçi ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyorum"

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER