BAŞKAN ERKOÇ HİZMETLERİ GEZDİRDİ
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini gezdirdi.
Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekilere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 180 dönüm alan üzerine yapılan 15 Temmuz Millet Bahçesi’ni gezdirerek bilgiler veren Başkan Erkoç, burasının Türkiye’de ilk millet bahçesi olduğunu ve örnek olarak gösterildiğini söyledi.
Başkan Erkoç ve beraberindekiler daha sonra Kahramanmaraş Dondurma Müzesi’ne geçtiler. Başkan Erkoç burada dondurmanın çıkış serüveninden satışına kadar geçen işlemlerin anlatıldığı Dondurma Müzesi hakkında Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekilere bilgiler verdi.
Dondurma Müzesi ziyareti sonrasında Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekiler Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni ziyaret ettiler.
Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ziyaretinde Başkan Erkoç, Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekilere müze hakkında bilgiler aktardı.
Kurtuluş Savaşı öncesinde Maraş’ın İngilizler tarafından işgal edilişinden, kurtuluşuna kadar geçen süre içerisinde yaşanan olaylar zincirinin anlatıldığı Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi hakkında bilgiler veren Başkan Erkoç, müzede aynı zamanda 15 Temmuz Destanı’nın da anlatıldığını ifade etti.
Gezi ve ziyaretlerden memnun olan Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekiler Başkan Erkoç’a teşekkür ettiler.
İlginizi Çekebilir
Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.