© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN AYDIN’DAN, BOZHÜYÜK HALKINA MÜJDE

Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Bozhüyük Mahallesinde yaptığı konuşmada müjdeyi verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Bozhüyük Mahallesinde yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerinin yanında istihdama yönelik projeleri de hayata geçirerek vatandaşların refah seviyesini yükseltmeyi hedeflediklerini işaret ederek, Bozhüyük Mahallesinde 100 kişinin çalışacağı Tekstil Atölyesinin kısa sürede faaliyete başlayacağı müjdesini verdi. 

 

Aydın, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve partililer ile birlikte ziyaret ettiği Bozhüyük Mahallesinde yaptığı konuşmada, "Partimiz bize Cumhur İttifakına uygun  hangi noktada  görev verirse o noktada görev almaya hazırız. Bizim derdimiz kendimiz değil sizsiniz, bizim derdimiz milletimiz" dedi. 

Mahallede gerçekleştirilen ve gelecek dönemde yapacakları hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Aydın, şunları kaydetti :

"İftira, yalan, çirkinlikle hareket etmiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz, hayali konuşmuyoruz. Yaptıklarımızın maliyeti ortada. Beş yılda yaptığımız projelerimizi anlattığımız kitapçığımızda 5 yıllık bütçemiz de yer alıyor. Evet, yaptığımız çalışmaların bütçesi yaklaşık 350 milyon lira tutarında olmasına rağmen biz devletimizin, iktidarımızın gücüyle bu projeleri 100 milyon liralık bütçeyle yaptık. Eğer biz kendimizi düşünseydik bu çalışmayı ortaya koyamazdık. Bu dönemde Bozhüyük Mahallemize  sıcak asfalt yol, kilit parke yol, halı saha, içme suyu deposu ve şebeke yenilemesi yaptık. Eski belediye binamızı tekstil atölyesine dönüştürüyoruz. Firma yetkilileri çalışmalara başladı. 100 kişinin çalışacağı tekstil atölyesi kısa sürede faaliyete başlayacak. Önümüzdeki dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte kanalizasyon, sulama suyu ve eksik kalan kilit parke yollarımızı yapacağız. Diğer taraftan gölet projesi devam ediyor, elektrik iletim hatlarımız yenilenecek, biz bu sorunları da takip ediyoruz. Kayseri Karayolu kenarında bin dönüm Organize Sanayi Bölgesi yeri hazırladık. Bu güzergah Göksun'un en gözde yeri olacak ve Bozhüyük en fazla istifade eden yerleşim yerimiz olacak. Allah nasip ederse 31 Mart 2019 akşamında muzafferiyetimizi burada hep beraber kutlarız."

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER