© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN AYDIN, TARIM DÜNYANIN HER ÜLKESİNDE STRATEJİK BİR ÖNEME SAHİPTİR

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 

Gıda güvenliği, kırsal kalkınma, istihdam ve milli gelire katkı gibi çok fonksiyonlu özelliği ile tarım sektörünün, dünyanın her ülkesinde stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Aydın, mesajında şunları kaydetti:

 

“Ülkemiz ekonomisinin büyük bölümünü oluşturan tarım, vazgeçilmez sektörlerimizin en başında geliyor. Bu sektör içerisinde her türlü iklim ve doğa koşulları içinde çalışkanlıkları, fedakarlıkları ve kanaatkarlıklarıyla baş tacımız olan çiftçilerimizin dünyanın en kutsal işlerinden birini yaptıklarını biliyoruz. Günümüzde, bütün dünyayı etkisi altına alan küresel ısınmaya bağlı kuraklık, iklim değişiklikleri ve ekonomik krizler göz önüne alındığında tarım sektörünün ve bu sektörü ayakta tutan çiftçilerimizin önemini daha iyi anlaşılmaktadır. Baharın yaza dönüşünün, toprağın ürünlerle bezenip bütün cömertliğini ve bereketini sunmaya hazır oluşunun müjdecisi olan bu günde, tek amaçları tarımsal üretimin sürekliliğinin sağlamak, ekonomimizin güçlenmesi, ülkemizin büyümesi ve hayat standartlarının yükselmesi için üretmek olan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER