BAŞKAN OKUMUŞ'A ANSIZIN YAPILAN SÜPRİZ
GÜNDEMTürkoğlu Belediye Başkanlığınca, görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır ve emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren öğretmenlerin her yıl olduğu gibi bu sene de 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.
Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı ve Düğün Salonunda düzenlenen programda, Belediye personelleri tarafından, kendisi de eski bir öğretmen olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un yaklaşık 40 yıl önceye dayanan ilkokul öğretmenleri ve sınıf arkadaşları davet edilerek sürpriz yapıldı.
Programa; Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ümit Karademir, ilçemizde görev yapıp emekli olmuş değerli öğretmenler ve öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldı.
Programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Her yıl olduğu gibi bu yılda, yine değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Osman Okumuş olarak beni de buraya hazırlayan eğitim almamı sağlayan tüm öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum ve öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum. Bu vesile ile tüm şehit öğretmen kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. “dedi .
Programda, Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ilkokul öğretmeni ve arkadaşlarını sürpriz yaparak programda buluşturan Belediye personellerine de teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ise konuşmasında; Sevgili öğretmenlerim bizim buralara gelmemizde emeğininiz çok büyük, sizlerin de bu güne gelmesinde sizden önceki öğretmenlerimizin katkısı çok büyük. Bulunduğunuz meslek gerçekten çok kutsal. Bu kutsal görevi bu şirin ilçede icra etmeniz büyük bir şans. Türkoğlu, Metropol ilçe olma yolunda aday bir ilçemiz. Çok hızlı değişen ve gelişen bir yüzü var. Bizlere de büyük görev düşmekte. Sizlerle daha güzel günlerde de beraber olmak dileğiyle.
Gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği, Öğretmenlere sürpriz hediyeler ve müzik ziyafeti ile son buldu.
İlginizi Çekebilir
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.