© Haber Hanesi 2014 - 2025

Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 92’nci yıl dönümü kutlandı

ANTALYA (AA) Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 92'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Antalya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan "Atatürk Dünyanın En Güzel Kentinde" isimli gösteri ve "Atatürk ve Antalya" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Programa Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılışında konuşan Tuncer, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 92'nci yılını, ilk günkü gibi gurur ve heyecan içinde kutlandığını dile getirdi.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve rahmetle anan Tuncer, "Bizler Ulu Önderimizin devrim ve ilkeleri doğrultusunda gösterdiği hedefe ulaşmak, şehrimizi daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Onu her fırsatta anmanın ve anlamanın önemli olduğuna inanıyor ve çok değer verdiği spor, sanat faaliyetleri ile onu anmaya, izinden yürümeye devam ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Vali Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "6 Mart Atatürk'ün Antalya'ya Gelişi" isimli şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında birincilik elde eden öğrencilere ödüllerini verdi.

Tören sonundan Antalya Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Atatürk Dünyanın En Güzel Kentinde" isimli gösteri sahnelendi.

Program "Atatürk ve Antalya" konulu serginin açılışı ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER